Biden 'hadis' konuşmasında Hz. Muhammed'in sözlerine yer verdi! Bir kötülüğü elinizle yapamıyorsanız dilinizle...

Müslüman katili Netanyahu'nun en büyük destekçisi olan ABD Başkanı Joe Biden, konuşmasında Hz. Muhammed'in sözlerine yer verdi. Dünya gündemine oturan Biden açıklamasında, "Bir hadiste Hz. Muhammed der ki, bir kötülüğü elinizle, yapamıyorsanız dilinizle o da olmazsa kalbinizle düzeltmeye çalışın" ifadelerine yer verdi.

Gazze'de katliam yapan İsrail için 'kongreden görülmemiş bir destek' isteyeceğim diyen ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor.

Biden 'hadis' konuşmasında Hz. Muhammed'in sözlerine yer verdi! Bir kötülüğü elinizle yapamıyorsanız dilinizle... - Resim : 1

ATEŞKES YERİNE KAN İSTEDİ

ABD Başkanı Biden, çatışmalarına savaşa dönmesiyle Tel Aviv'e giderek ateşkes istemek yerine İsrail'in soykırımına destek vermişti.

Netanyahu ile yaptığı görüşme sonrasında saldırıların devam edeceği sinyalini veren Biden, bu durumu meşru göstermek için de 'İsrail'in kendini savunma hakkı' ifadelerine yer verdi.

Biden 'hadis' konuşmasında Hz. Muhammed'in sözlerine yer verdi! Bir kötülüğü elinizle yapamıyorsanız dilinizle... - Resim : 2

HZ. MUHAMMED'İN SÖZÜYLE DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU

Kanlı bir Orta Doğu inşa eden ABD'nin lideri Biden, yaptığı açıklamada Hz. Muhammed'in bir sözüne yer verdi.

Biden yaptığı açıklamada, "Bir hadiste Hz. Muhammed der ki, bir kötülüğü elinizle, yapamıyorsanız dilinizle o da olmazsa kalbinizle düzeltmeye çalışın." şeklinde konuştu.

Biden 'hadis' konuşmasında Hz. Muhammed'in sözlerine yer verdi! Bir kötülüğü elinizle yapamıyorsanız dilinizle... - Resim : 3

"KİM BİR KÖTÜLÜK GÖRÜRSE ONU ELİYLE DEĞİŞTİRSİN" HADİSİ

Ebû Saîd el-Hudrî radıyallahu anh, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem'i şöyle buyururken işittim dedi:

"Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki bu imanın en zayıf derecesidir." (Müslim, Îmân 78. Ayrıca bk. Tirmizî, Fiten 11; Nesâî, Îmân 17)

Soykırımcı İsrail Gazze'yi kana buluyor! Mülteci kampına tonlarca bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü var Refah Sınır Kapısı yaralılar için açılıyor ABD güçlerine 27 kez saldırı yapıldı Hamas'tan son dakika esir kararı!