Wagner, Belarus askerlerini eğitiyor

Belarus Savunma Bakanlığı, paralı asker grubu Wagner'in Osipovichi kasabasındaki bir askeri bölgede Belarus bölgesel askeri birliklerini eğittiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Wagner savaşçıları, bir dizi askeri disiplin konusunda eğitmenlik yaptı” denildi.

Wagner, Belarus askerlerini eğitiyor

Belarus Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, başkent Minsk'e yaklaşık 90 kilometre mesafede bulunan Osipovichi kasabasındaki bir askeri bölgede Belarus bölgesel askeri birliklerinin Rusya'da silahlı isyan ile suçlanan paralı asker grubu Wagner'den eğitim aldığı bilgisine yer verildi.

Reuters'teki habere göre, Belarus Savunma Bakanlığı, "Wagner savaşçıları, pek çok askeri disiplinde eğitmen olarak rol aldı" açıklamasına bulunurken, Reuters'a konuşan Wagner'e yakın iki kaynak da Wagner savaşçılarının bazılarının en az 11 Temmuz Salı gününden bu yana Belarus'ta olduğu bilgisini paylaştı.

 

Putin resmen yasakladı! Evlilikleri iptal edildi Şimdi de Tevrat'ı yakacaklar! İngilizler kendi dişini kendi çekiyor! Kafası neredeyse kopmuştu! Resmen mucize