Batı medyasının algı operasyonu kadrajla patladı! Gazeteci yatarken insanlar bisiklete bindi

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından başlayan İsrail-Hamas çatışması devam ediyor. İşgalci İsrail, Gazze'yi kan gölüne çevirirken, Batı soykırıma ses çıkarmıyor. Bazı Batı medyası soykırımı görmezden gelirken, bazıları da algı operasyonu peşinde koşuyor.

Dünyanın gözü 7 Ekim cumartesi günü Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrasında başlayan İsrail-Hamas çatışmasında. Günlerdir Gazze'de kadın çocuk ayırt etmeden sivillerin üzerine bombalar yağdıran İsrail'e Batı ses çıkarmak yerine destek oluyor.

Batı medyasının algı operasyonu kadrajla patladı! Gazeteci yatarken insanlar bisiklete bindi - Resim : 1

Başta ABD, İngiltere, Fransa, İtalya, Hollanda gibi ülkelerin desteğini alan İsrail'e Batı medyası da arka çıkıyor. Çatışmanın ilk günlerinde "Hamas 40 bebeğin kafasını kesti" iddialarını ortaya atan Batı medyası şimdi de kirli algı operasyonu peşinde koşuyor.

Batı medyasının algı operasyonu kadrajla patladı! Gazeteci yatarken insanlar bisiklete bindi - Resim : 2

Katil İsrail'in soykırımını yakından takip eden bir Romen gazeteci Hamas'ın füzeler fırlattığını ve korunmak için arabanın kenarına yatmış bir şeklinde haberini sundu. Ancak olay gazetecinin anlattığı şekilde olmadığı ortaya çıktı.

Batı medyasının algı operasyonu kadrajla patladı! Gazeteci yatarken insanlar bisiklete bindi - Resim : 3

Kadın gazeteci Hamas'ın füzelerinin geldiğini iddia ederken, kameranın kadrajında normal şekilde yürüyen ve bisiklete binen kişiler görüldü.

Almanya'da medyaya saldırı! Televizyon ve gazetelere bomba ihbarı: Binalar tahliye ediliyor Gazze’de bir şehidin şehadet parmağı Günlerdir katil İsrail'in kafalarına bomba yağdırdığı çocuklar 'şehitçilik' oynuyor İsrail Gazze'ye kara operasyonu başlattı