Bangladeş'te tren kundaklama olayı! Ateşe verdikleri vagonlarda 4 kişi yanarak hayatını kaybetti

Bangladeş’te kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir trenin vagonları ateşe verildi. Çıkan yangında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

Bangladeş'te tren kundaklama olayı! Ateşe verdikleri vagonlarda 4 kişi yanarak hayatını kaybetti

Bangladeş’in başkenti Dakka’da yerel saatle 05.00’de kimliği belirsiz kişiler, bir trenin 3 vagonunu ateşe verdi. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, olayda 3 yaşındaki bir çocuğun da aralarında bulunduğu 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Bangladeş'te tren kundaklama olayı! Ateşe verdikleri vagonlarda 4 kişi yanarak hayatını kaybetti - Resim : 1

Bangladeş Demiryolları Bakanı Nurul İslam Sujan yaptığı açıklamada, olayda çok sayıda kişinin yaralandığını ve 3 itfaiye biriminin olay yerine sevk edildiğini söyledi. Yangının kontrol altına alındığı, alev alan vagonların kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Bangladeş'te tren kundaklama olayı! Ateşe verdikleri vagonlarda 4 kişi yanarak hayatını kaybetti - Resim : 2

Bangladeş'in ana muhalefet partisi Bangladeş Milliyetçi Partisi (BNP) 7 Ocak’ta yapılması planlanan genel seçimler öncesi hükümetin istifasını talep etmiş ve ülke genelinde bir günlük grev çağrısında bulunmuştu.

Bangladeş'te tren kundaklama olayı! Ateşe verdikleri vagonlarda 4 kişi yanarak hayatını kaybetti - Resim : 3

Ülkede, Ekim ayından bu yana muhalefetin çağrısıyla sokağa inen göstericiler, çok sayıda aracı kundaklamış ve polisle çatışmıştı.

Bangladeş'te tren kundaklama olayı! Ateşe verdikleri vagonlarda 4 kişi yanarak hayatını kaybetti - Resim : 4

Gazipur kentinde 13 Aralık’ta kimliği belirsiz kişilerin demiryolu hattındaki rayları kesmesi sonucu meydana gelen tren kazasında 1 kişi hayatını kaybetmiş, en az 12 kişi yaralanmış, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Kaynak: İHA

İsrailli inşaat şirketinden Gazze'de skandal villa reklamı: Uyanın, sahilde bir ev rüya değil AB'den Rusya'ya yeni yaptırım paketi! Refah kentine saldırı! 25 Filistinli hayatını kaybetti İzlanda'da depremlerin ardından yanardağ patladı!