Azerbaycan vurdu Aliyev'in uyarısı gündem oldu! Bir daha harekete geçerseniz başınızı ezeriz

Azerbaycan Anti Terör Operasyonu başlatarak Ermenistan'a ait askeri araçları ve mühimmat bölgelerini vurdu. Karabağ'ın Ermenistan esaretinden kurtarılmasıyla Paşinyan'ı uyaran Aliyev'in "Eğer bir daha her hangi bir tahribat, beyanat, hareket olursa başınızı ezeceğiz" açıklaması viral oldu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in emriyle Azerbaycan ordusu, Ermenistan askerlerine karşı harekete geçti. Ermenistan'a ait savaş araçlarının imha edildiği görüntüler paylaşıldı.

Azerbaycan vurdu Aliyev'in uyarısı gündem oldu! Bir daha harekete geçerseniz başınızı ezeriz - Resim : 1

ALİYEV UYARMIŞTI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ'ın Ermenistan işgalinden kurtarılmasından sonra Paşinyan'ı uyarmıştı.

Azerbaycan vurdu Aliyev'in uyarısı gündem oldu! Bir daha harekete geçerseniz başınızı ezeriz - Resim : 2

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı işaret ederek bir video paylaşan Aliyev, "Eğer bir daha her hangi bir tahribat, beyanat, hareket olursa başınızı ezeceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Azerbaycan vurdu Aliyev'in uyarısı gündem oldu! Bir daha harekete geçerseniz başınızı ezeriz - Resim : 3

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'a karşı harekete geçerek kaçan askerleri ve askeri araçları imha etti. Azerbaycan'ın bombalama görüntülerinden sonra Aliyev'in uyarı açıklaması viral oldu.

Kaynak: haberet.com

Azerbaycan'dan Karabağ'a operasyon Rusya'da Putin ile görüşen Kim Jong-un ülkesine döndü Son dakika! Kayıp F-35'in enkazından haber var Libya'da halk, Belediye Başkanının evini ateşe verdi