Euphoria oyuncusu Angus Cloud neden öldü, kaç yaşındaydı?

Angus Cloud, Euphoria adlı dizide Fezco'yu canlandırmasıyla tanınan Amerikalı bir aktördü. Ailesi tarafından yapılan açıklamada Oakland'da Angus Cloud'un ölü bulunduğu söylendi. Peki, Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı, hangi dizi-filmlerde oynadı? Angus Cloud neden öldü?

Euphoria oyuncusu Angus Cloud neden öldü, kaç yaşındaydı?

HBO'nun hit dizisi Euphoria'da rol alan Angus Cloud hayatını kaybetti. Dizide canlandırdığı uyuşturucu satıcısı Fezco "Fez" O'Neill karakteriyle tanınıyordu. Oakland'daki ailesinin evinde ölü bulunan oyuncusun ölüm nedeni merak ediliyor. Peki, Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı, oynadığı diziler-filmler hangileri?

ANGUS CLOUD NEDEN ÖLDÜ?

Cloud'un Pazartesi günü California, Oakland'daki ailesinin evinde öldüğü söylendi. Cloud'un ailesinden yapılan açıklamada, "Bugün inanılmaz bir insana veda etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz" dedi.

Ailesine göre Cloud, geçen hafta babasını toprağa verdi ve "akıl sağlığıyla mücadele" içindeydi. Ailesine yakın bir kaynaktan verilen bilgiye göre babasının ölümü sonrasında intiharı düşündüğü söylendi.

Ölüm nedeniyle resmi olarak bildirilmedi.

Euphoria oyuncusu Angus Cloud neden öldü, kaç yaşındaydı? - Resim : 1

ANGUS CLOUD KİMDİR?

Angus Cloud, 10 Temmuz 1998'de Oakland, California'da doğdu, ancak ailesinin çoğunluğu İrlanda'da yaşıyordu. Kardeşlerinin en büyüğüydü; küçük ikiz kız kardeşleri vardı. Oakland School for the Arts'ta Prodüksiyon Tasarımı Okulu'na gitti, burada Euphoria rol arkadaşı Zendaya ile sınıf arkadaşıydı.

Cloud, Ağustos 2022'de Variety ile yaptığı bir röportajda, gençken ciddi bir düşüşten "hafif beyin hasarı" aldığını açıkladı. Yaralanma, başının sağ tarafında bir yara izine neden oldu.

Euphoria oyuncusu Angus Cloud neden öldü, kaç yaşındaydı? - Resim : 2
Cloud, Euphoria dizisine seçilmeden önce oyunculuk yapmamıştı.

OYUNCULUK KARİYERİ NASIL BAŞLADI?

New York, Brooklyn'deki Barclays Center yakınlarındaki Woodlands restoranında çalışırken , başlangıçta onu dolandırmaya çalıştığını düşündüğü Euphoria kast yönetmeni Jennifer Venditti tarafından izlendi. Dizide Fezco'yu canlandırdı.

Euphoria'daki rolünden önce Cloud hiç oyunculuk yapmamıştı, sadece lisesinin tiyatro bölümü bina setlerinde hizmet veriyor ve ışık ve ses üzerinde çalışıyordu. Cloud ayrıca komedi drama filmi North Hollywood'da Walker'ı canlandırdı.

Euphoria oyuncusu Angus Cloud neden öldü, kaç yaşındaydı? - Resim : 3
Angus Cloud, Euphoria rol arkadaşı Zendaya ile sınıf arkadaşıydı.

Cloud, "Euphoria" Oyuncu seçimi gözlemcisi Eléonore Hendricks onu fark ettiğinde New York'ta sokakta yürüyordu. Cloud, bir dolandırıcılıktan şüphelenerek ilk başta direndi. Daha sonra kast yönetmeni Jennifer Venditti onunla bir araya geldi ve dizinin yaratıcısı Sam Levinson sonunda onu dizinin ilk iki sezonu için Zendaya ile birlikte başrol oyuncusu yaptı.

2021 North Hollywood Walker
2023 The Line Robert DeWitt
2019–22 Euphoria Fezco
2019 The Perfect Women Himself

VİDEO KLİP

2020 "All Three" Noah Cyrus
2022 "Cigarettes" Juice WRLD
2022 "Mamiii" Becky G and Karol G

 

kimdir
Ukrayna Moskova'ya İHA'larla saldırdı! Genç postacının kahreden sonu! 3 gün çığlıklarını kimseye duyuramadı Skandal paylaşım! Esenyurt saldırısını bakın nasıl verdiler... Yunanistan'dan büyük acemilik! Ülkede krize neden oldu