ABD'li ekonomist Steve Hanke'den dikkat çeken Türkiye yorumu

Ünlü ABD'li ekonomist Steve Hanke, "Türkiye'de enflasyon düşüyor. Bugün, yüksek frekanslı verileri kullanarak Türkiye'nin yıllık enflasyon oranını tam olarak yüzde 28,8 olarak ölçüyorum." paylaşımı yaptı.

ABD'li ekonomist Steve Hanke'den dikkat çeken Türkiye yorumu
  • ABD'li ekonomist Steve Hanke, sosyal medya hesabından Türkiye ekonomisine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
  • Ünlü ABD'li ekonomist Steve Hanke, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'de enflasyon düşüyor. Bugün, yüksek frekanslı verileri kullanarak Türkiye'nin yıllık enflasyon oranını tam olarak yüzde 28,8 olarak ölçüyorum. Türkiye iyileşme yolunda." ifadelerini kullandı.
  • Hanke paylaşımında Türkiye'nin toparlanma yolunda olduğunu ifade ederek enflasyonun düştüğünü ve yıllık enflasyon oranını yüzde 28,8 olarak ölçtüğünü belirtirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmedildiği bir kareye de yer verdi.

ABD'li ekonomist Steve Hanke'den dikkat çeken Türkiye yorumu - Resim : 1

  • Hanke'nin X'teki Türkiye paylaşımı kısa sürede yüzlerce paylaşım ve yorum aldı.
Erdoğan "Hazırız" dedi Suriye'den yanıt geldi İsrail'den 'Hizbullah'a saldırılar sürmeli' mesajı Mahmud Abbas BM Genel Kurulu'nda dünyaya seslendi İsrail, Gazze'ye 88 cenaze gönderdi