ABD'den İran mesajı! Suriye'de vurulan hedefler kimlere ait?

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Suriye'deki saldırıları hakkında açıklama yaptı. Austin, ABD ordusunun İran destekli milislere ait bölgeleri hedef aldığını söyledi.

ABD'den İran mesajı! Suriye'de vurulan hedefler kimlere ait?

ABD'nin Suriye saldırılarında İran yanlısı savaşçıların öldürüldüğü bildirildi.

Gerilim tırmanırken ABD hava saldırıları Suriye'nin doğusundaki İranlı milisleri hedef alıyor.

ABD'den İran mesajı! Suriye'de vurulan hedefler kimlere ait? - Resim : 1

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'e göre, ABD hava saldırıları Pazar gecesi doğu Suriye'nin Deyrizor bölgesindeki İran İslam Devrim Muhafızları Birliği'ne (IRGC) ve İran destekli milislere ait bölgeleri hedef aldı.

Fox News muhabiri Jennifer Griffin'e göre, ABD'nin Suriye'nin doğusunda düzenlediği saldırıda altı ila yedi İran yanlısı savaşçının öldürüldü. Griffin, Pentagon'dan bir kaynağın iki patlamadan birinde İran'a ait bir güvenli evin vurulduğunu söylediğini aktardı.

ABD'den İran mesajı! Suriye'de vurulan hedefler kimlere ait? - Resim : 2

Saldırılardan birinin Deir el Zor vilayetindeki Albu Kamal'ın batısındaki İran yanlısı milislerin yönettiği bir kampı vurduğu, diğerinin ise Irak sınırına yakın Mayadeen şehrine yakın bir gelinin yakınında olduğu bildirildi.

ABD'den İran mesajı! Suriye'de vurulan hedefler kimlere ait? - Resim : 3

Netanyahu saldırıları hafifletmek için tek şart sundu İsrail'den Hamas'a yeşil ışık! Esirler için anlaşma sağlanacak mı? Dalgıçlar depreme deniz dibinde yakalandı Gazze'de hastalar ölüme terk ediliyor