ABD'de 'acil durum' toplantısı! Biden konuşmasını yarıda kesti

ABD Başkanı Joe Biden ekonomi konulu basın toplantısını yarıda kesip, "Durum odasına gitmeliyim" dedi ve salondan ayrıldı. Biden'ın bu hareketi pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Kısa süre sonra Beyaz Saray, Biden'ın İsrail-Hamas çatışması hakkında bilgilendirilmek için durum odasına gittiğini duyurdu.

ABD'de 'acil durum' toplantısı! Biden konuşmasını yarıda kesti

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası'na gitti.

ABD'de 'acil durum' toplantısı! Biden konuşmasını yarıda kesti - Resim : 1

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası'na gitti. Biden, "Özür diliyorum, durum odasına gitmem lazım. İlgilenmem gereken bir sorun var" ifadelerini kullanarak, kürsüden ayrıldı. Beyaz Saray henüz Biden'ın konuşmasını neden yarıda kestiğine dair bir açıklama yapmadı.

ABD'NİN ASKERİ ÜSLERİNE SALDIRI İDDİASI

ABD’nin Suriye’de bulunan askeri üslerine saldırı olduğu iddialarının ardından Biden’ın konuşmasını yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gittiği öne sürüldü.

ABD'de 'acil durum' toplantısı! Biden konuşmasını yarıda kesti - Resim : 2

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Kısa süre sonra Beyaz Saray, Biden'ın İsrail-Hamas çatışması hakkında bilgilendirilmek için durum odasına gittiğini duyurdu.

ABD'de 'acil durum' toplantısı! Biden konuşmasını yarıda kesti - Resim : 3

Putin kalp krizi mi geçirdi? Hamas 2 rehineyi daha serbest bıraktı Filistinli doktor: Bütün dünya bize insan gözüyle baksın Dikkat çeken Gazze açıklaması: Yaşananlar Holokost'tur