ABD'de 13 yaşındaki Dillon Reeves, direksiyon başında baygınlık geçiren servis otobüsü şoförünü fark edip kontrolü ele alınca herkesi kurtardı, kahraman oldu!

Onlarca öğrenciyi taşıyan okul otobüsünün şoförü, direksiyon başında baygınlık geçirince korku dolu anlar yaşandı. Şoförün fenalaştığını fark eden 13 yaşındaki 7'nci sınıf öğrencisi Dillon Reeves'ın ön safa koşarak frene basması ve direksiyonu kontrol etmesiyle bir otobüs dolusu çocuk ölümden döndü. Hem arkadaşlarını hem de trafiktekilerin güvenliğini sağlayan Reeves, Amerika'daki eyaletinde kahraman ilan edildi.

ABD'de 13 yaşındaki Dillon Reeves, direksiyon başında baygınlık geçiren servis otobüsü şoförünü fark edip kontrolü ele alınca herkesi kurtardı, kahraman oldu!

ABD'de bir seyir halinde olan okul servisinin direksiyonu başındaki şoförü baygınlık geçirdi. Servisin kontrolden çıkmasıyla korku dolu anlar yaşayan öğrenciler arasında yer alan 13 yaşındaki Dillon Reeves'ın frene basması ve direksiyonu kontrol etmesiyle onlarca çocuk ölümden döndü. 7'nci sınıf öğrencisi Reeves, kahraman ilan edildi.

Henüz 13 yaşında olan Dillon Reeves, sürücünün bilincini kaybettiği fark ettiği anda hızla servis otobüsünün kontrolünü ele geçirdi.

Warren Polisi ve İtfaiye Departmanları olaya hızlı bir şekilde müdahale etti. Öğrenciler, evlerine güvenli bir şekilde gidebilmeleri için farklı bir otobüse bindirildi.

Yetkililer çarşamga günü meydana gelen olayda kimsenin yaralanmadığını, kimliği henüz bilinmeyen otobüs şoförünün hastaneye kaldırıldığı belirtti.

ABD'de 13 yaşındaki Dillon Reeves, direksiyon başında baygınlık geçiren servis otobüsü şoförünü fark edip kontrolü ele alınca herkesi kurtardı, kahraman oldu! - Resim : 1

Warren Şehri Meclis Üyesi Jonathan Laffertysosyal medyadan Dillon'ı övdü ve ona kahramanca eylemleri için teşekkür ederek "Warren Belediyesi, 7. Sınıf kahramanımız Dillon Reeves ile gurur duyuyor! Bu genç adam, okul otobüsü şoförü tıbbi bir acil durum yaşadığında harekete geçti, otobüsü durdurdu ve çok trajik olabilecek bir durumdan kaçındı” ifadelerini kullandı.

KEMANKEŞ Yunan'ı telaşa boğdu Trump'tan Biden taklidi Hızlı Destek Güçleri Türkiye'nin tahliye uçağına ateş açtı Fransız basınından bir tuhaf Kılıçdaroğlu övgüsü