ABD Savunma Bakanı Austin'den İsrail'e tam destek! Katil mevkidaşı Yoav Gallant ile görüştü

İsrail'in Gazze'deki kadın ve bebek katliamına destek veren ABD, ortağını medyaya yem yapmamak için resmi temaslarını da sürdürüyor. ABD Senatosu'nda İsrail'e silah desteğine onay verildikten sonra Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

ABD Savunma Bakanı Austin'den İsrail'e tam destek! Katil mevkidaşı Yoav Gallant ile görüştü
  • ABD Savunma Bakanlığı, İsrail ile yapılan görüşme hakkında açıklama yaptı. ABD Savunma Bakanı Austin, Filipinler ve İsrail savunma bakanlarıyla görüştü.

ABD Savunma Bakanı Austin'den İsrail'e tam destek! Katil mevkidaşı Yoav Gallant ile görüştü - Resim : 1

 

 

AUSTİN İSRAİL'E DESTEĞİNİ YİNELEDİ

  • Açıklamada, Austin'in, İsrailli mevkidaşı Gallant ile yaptığı görüşmede ise "Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırısının tekrar etmemesi için İsrail'e desteğini yinelediği ve gelişmelere dair bilgi aldığı" belirtildi.

ABD Savunma Bakanı Austin'den İsrail'e tam destek! Katil mevkidaşı Yoav Gallant ile görüştü - Resim : 2

  • Austin'in Gallant'a sivillerin korunması ve Gazze'ye daha fazla insani yardım akışına izin verilmesi gerektiğini vurguladığının aktarıldığı açıklamada, İsrail'i tehdit eden Lübnan Hizbullah'ının eylemlerini de kınadığı kaydedildi.

ABD Savunma Bakanı Austin'den İsrail'e tam destek! Katil mevkidaşı Yoav Gallant ile görüştü - Resim : 3

İsrail Han Yunus ve Refah'ta onlarca sivili öldürdü İsrail kendi vatandaşlarını vurdu Biden'ın yönetiminden Beyaz Saray önünde eylem Etiyopya'da facia! 176 kişi açlıktan öldü