ABD Savunma Bakanı Austin, hastaneye kaldırıldığını gizlediği için halkından özür diledi

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bu ayın başında geçirdiği bir operasyonun ardından hastaneye kaldırıldığının günlerce ABD Başkanı Joe Biden’dan gizlenmesi nedeniyle ABD halkından özür diledi. Austin, "Tüm sorumluluğu üstleniyorum, ekip arkadaşlarımdan ve ABD halkından özür diliyorum" dedi.

ABD Savunma Bakanı Austin, hastaneye kaldırıldığını gizlediği için halkından özür diledi
  • ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, hastalığını gizlediği için ABD halkından özür diledi.
  • ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, prostat kanseri ameliyatının ardından hastaneye kaldırıldığının günlerce ABD Başkanı Joe Biden’dan gizlenmesi nedeniyle düzenlediği basın toplantısında "Bunu doğru bir şekilde ele almadım. Kanser teşhisimi Başkan'a söylemeliydim. Tüm sorumluluğu üstleniyorum, ekip arkadaşlarımdan ve ABD halkından özür diliyorum" dedi.
  • Austin ayrıca, "Yasalar gereği Başkan’la yaptığım konuşmalar hakkında konuşamam ama size doğrudan Başkan Biden'dan özür dilediğimi söyleyebilirim. Kendisine ağır bir teşhis aldığımı ve tedavi gördüğümü hemen bildirmediğim için çok üzgün olduğumu söyledim” ifadelerini kullandı.
Blinken İsrail'i ziyaret edecek Hamas ateşkes anlaşmasına ön onayı verdi AB'den sığınmacılar için 7,6 milyar Euroluk destek Biden'dan Yahudi işgalcilere yaptırım adımı