ABD istihbarat komitesindeki Kongre üyesi Tim Burchett, uzaylıların varlığının 1890 yılından bu yana gizlendiğini ve silahlandıklarını duyurdu

ABD istihbarat komitesinde Kongre üyeliği yapan Tim Burchett, UFO'ların varlığının 1890 yılından bu yana dünyadan gizlendiğini, uzaylıların 'insanları köür briketine dönüştürebilecek bir teknolojiye sahip olduğunu' ve insanların arasında olduklarını itiraf etti.

ABD istihbarat komitesindeki Kongre üyesi Tim Burchett, uzaylıların varlığının 1890 yılından bu yana gizlendiğini ve silahlandıklarını duyurdu

ABD'den UFO'lar hakkında ilginç bir itiraf geldi. ABD istihbarat komitesinde Kongre üyeliği yapan Tim Bruchett, verdiği demeçte adeta dünya gündemini sarstı.

UFO'ları araştıran Tennesse'li Kongre üyesi Bruchett, 1890 yılından bu yana ABD hükümetinin UFO varlığını ve uzaylıları dünya kamuoyundan gizlediğini aktardı.

Gökten düşen UFO (zeplin) olayının örtbas edilmeye çalışıldığı belge
Gökten düşen UFO (zeplin) olayının gizlemeye çalışıldığı belge

Uzaylıların aramızda olduğunu belirten Bruchett, 'bilinen fiziğe meydan okuyan gelişmişliğe' sahip olan varlıkların su altında uçma yeteneklerinin olduğuna, arkalarınsa ısı izi dahi bırakmadıklarına değindi.

UFO oturumlarını denetleyen Temsilciler Meclisi Gözlem Komitesi'nde görev almış olan Bruchett, "'1947'den beri, muhtemelen 1897'de Aurora Texas UFO kazasından beri hükümet örtbaslarıyla uğraşıyoruz. Onlar dünya dışı araçlar ışık yılları boyunca ya da bildiğimiz fiziğe meydan okurcasına gördüğümüz hızlarda seyahat edebilirler, su altında uçabilir ve ısı izi yaymazlar" dedi.

Tim Burchett'ın sunduğu gizli görüntüler
Tim Burchett'ın sunduğu gizli görüntüler

Uzaylılar ile teknolojilerimizin yarıştırılamayacağını söyleyen Bruchett, onlarla mücadelenin mümkün olmadığını ve bu nedenle de 'aynı ligde olmamanın' tehlikeyi bertaraf ettiğine vurgu yaptı

ABD'nin bu önemli bilgiyi bunca yıl boyunca güç, yolsuzluk ve para gibi nedenlerden dolayı gizlediğini düşünen Bruchett, ABD ve diğer ulusların düşen UFO'ları silahlandırmak için çok gizli bir '80 yıllık silahlanma yarışı' içinde olduklarını söylediği hatırlatıldı.

Meğer yemek yerken boğazına... NATO'dan flaş Türkiye-İsveç açıklaması Rusya’daki fabrikada patlama! Kremlin'den Erdoğan-Putin ve Erdoğan-Zelensky görüşmeleri hakkında açıklama