ABD Başkanı Joe Biden, Vladimir Putin'e küfür etti

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den söz ederken küfürlü bir ifade kullandı. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov küfre karşılık, “Bu tür ifadeler ABD’yi küçük düşürüyor, kullananların itibarını zedeliyor" dedi.

  • Araların sürekli bir çekişme olan iki büyük ülke: ABD ile Rusya. Liderleri de birbirlerini zaman zaman çeşitli şekillerde hedef alıyor.

PUTİN'İ NÜKLEER SİLAH ÜZERİNDEN HEDEF ALDI

  • Son olarak ABD Başkanı Joe Biden, California eyaletinin San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde yaptığı konuşmada nükleer silah üzerinden Putin'i hadef aldı.
  • Biden, "Putin gibi manyak or*spu çocukları sebebiyle nükleer çatışma konusunda her zaman endişelenmek zorundayız" diyerek skandal ifadeler kullandı.
  • Biden daha sonra insanlığa yönelik varoluşsal tehdidin ise “iklim” olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, Vladimir Putin'e küfür etti - Resim : 1

KREMLİN: PUTİN SİZE HİTAP EDERKEN HİÇ KABA BİR KELİME KULLANDI MI?

  • Biden’ın Putin’e yönelik sözlerine Kremlin’den tepki gecikmedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Vladimir Putin'e küfür etti - Resim : 2

  • Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov yaptığı açıklamada, "Putin size hitap ederken hiç kaba bir kelime kullandı mı? Kullanmadı. Bu nedenle bu tür ifadelerin ABD’yi küçük düşürdüğünü düşünüyorum. Bu tür kelimeler, kullananların itibarını zedeliyor" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Vladimir Putin'e küfür etti - Resim : 3

Rus medyası ise Rus lider Putin'in uçağa bindiği anlar ile ABD Başkanı Joe Biden'ın uçak kazalarını montajlayarak Biden ile dalga geçmişti.

Kaynak: İHA

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında can kaybı 29 bin 410'a yükseldi "Türkiye denizlerimizi koruyacak" BM'den Gazze değerlendirmesi Türkiye-İran sınırında deprem!