500 gazeteci bildiriyi imzaladı: İsrail soykırımı durdursun!

İsrail, 7 Ekim'den bu yana abluka altına aldığı Gazze'ye yönelik saldırılarını iyiden iyiye arttırdı. Öyle ki şehrin dünya ile iletişimi kopmuş durumda. Türkiye'den pek çok tepki geldi. Anadolu Yayıncılar Derneği'nin yayınladığı, içlerinde Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın da bulunduğu 500 gazetecinin imzaladığı bildiride, "İsrail soykırımı durdursun" ifadeleri yer aldı.

500 gazeteci bildiriyi imzaladı: İsrail soykırımı durdursun!

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana abluka altına aldığı Gazze'de insanlık suçlarını işlemeye devam ediyor. Şehrin dünya ile iletişimi koparken, birçok uluslararası kuruluş bölgede bulunan personelinden haber alamıyor.

500 gazeteci bildiriyi imzaladı: İsrail soykırımı durdursun! - Resim : 1

Ayrıca İsrail'in düzenlediği hava saldırılarının boyutu son 20 günün en şiddetli olayları olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de bu yaşanan olaylara birçok kesimden tepki gelirken, medya mensupları da ortak bir bildiriye imza attı.

500 gazeteci bildiriyi imzaladı: İsrail soykırımı durdursun! - Resim : 2

500 GAZETECİ İMZALADI

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin yayınladığı ve içlerinde Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın da bulunduğu 500 gazeteci 'İsrail Soykırımı Durdursun' başlıklı bildiriye imza attı.

Bildiride "Filistin halkının sesi biz olacağız" ifadeleri yer aldı.

500 gazeteci bildiriyi imzaladı: İsrail soykırımı durdursun! - Resim : 3
İşte bildirinin tamamı
Hizbullah, İsrail'in iletişim ağını vurdu! "Daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?" BM: Tarih hepimizi yargılıyor İran'dan üstü kapalı mesaj