13 yıl önce kocasının hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşüren Mary Strand mucizevi bir şekilde tekrar yüzüğüne kavuştu

ABD'de yaşayan Mary Strand, eşinin 33'üncü evlilik yıldönümleri için kendisine aldığı, fakat tuvalete düşerek kaybolan elmas yüzüğünü üç kanalizasyon işçisi sayesinde 13 yıl sonra buldu.

13 yıl önce kocasının hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşüren Mary Strand mucizevi bir şekilde tekrar yüzüğüne kavuştu

ABD Minnesota'da 2010'da Mary Strand (71), kocası David'in hediye ettiği elmas yüzüğü tam sifonu çekerken tuvalete düşürdü. Hemen kanalizasyon temizleme işi yapan kocasına haber verdi.

David Strand klozeti söktü ve giderden içeriye indirdiği kamerayla 200 metre derinliğe kadar inerek yüzüğü aradı fakat bulamadı.

13 yıl önce kocasının hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşüren Mary Strand mucizevi bir şekilde tekrar yüzüğüne kavuştu - Resim : 1

Mart 2023'te atık su arıtma tesisi çalışanları, tamir etmek için bir boruyu söktüklerinde elmas yüzük buldu. Belediye, yüzüğün sahibini bulmak için internete ilan verdi.

13 yıl önce kocasının hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşüren Mary Strand mucizevi bir şekilde tekrar yüzüğüne kavuştu - Resim : 2

KIZI YÜZÜĞÜ TANIDI
Mary Strand'ın kızı, yüzüğü tanıyıp annesine haber verdi. Mary Strand yüzüğün fotoğrafıyla belediyeye başvurdu. 2 ayrı uzman kuyumcu, fotoğraftakinin bulunan yüzük olduğunu doğruladı.

Bunun üzerine Mary Strand 13 yıl sonra yüzüğüne kavuştu.

NATO'dan flaş Ukrayna açıklaması! NATO üyesi yapılacak mı? TürkAkım ve Mavi Akım'ı koruyan gemiye saldırı Okulda dehşet! Telefonunun alınmasına sinirlendi yatakhaneyi yaktı 5 yaşındaki Türk çocuk tek başına nasıl Hollanda'ya gitti?