Su seviyesinin artması nedeniyle İğneada longozlarındaki Mert Gölü denizle birleşti

Su seviyesinin artması nedeniyle İğneada longozlarındaki Mert Gölü denizle birleşti

Kırklareli'nde İğneada longoz ormanlarındaki derelerde su seviyesinin artması sonucu Mert Gölü ile deniz birleşti.
Yaz aylarında suların çekilmesiyle deniz ve gölün ayrılmasına tanıklık edenler, son günlerde su seviyesinin artmasıyla Mert Gölü'nün deniz ile buluşmasını izleyebiliyor.
Bazı vatandaşlar ile fotoğraf tutkunları longoz içerisindeki seyir terasından deniz ve gölün birleşmesini, kuşların göle süzülmelerini seyrediyor. Gölde kano ile gezenler ise doğanın eşsiz güzelliklerine tanıklık ediyor.
İçerisinde 5 gölün yanı sıra endemik bitkiler, deniz ve tatlı su balıkları, kuş ve sürüngenler barındıran longoz ormanları doğal güzelliğiyle farklı bir atmosfer sunuyor.

Troya antik kenti ve ödüllü müzesi, FPV dronla görüntülendi Yerel Haberler Sahipsiz köpeklerin 69 yaşındaki kişiye saldırması güvenlik kamerasında 3. Sayfa Sahipsiz köpeklerin 69 yaşındaki kişiye saldırması güvenlik kamerasında Yerel Haberler Sıcaktan yolun ortasında yandı! Yerel Haberler Dolandırıcıdan şoke eden ses kaydı Yerel Haberler Damadın hareketi gündem oldu! Yerel Haberler Buz mağarasında 80 metreden düşerek ölen adamın facia anları kamerada | VİDEO 3. Sayfa Turistlerin dikkatini çekmek için... Yerel Haberler Şoför ile yolcu arasındaki kavga kameralara yansıdı Yerel Haberler Sevdiği şarkıyı duyan yaşlı kadından dans şov | VİDEO Yaşam TOGG gören Trabzonlu vatandaş: Ha bunu biz mi yaptuk? Yaşam İşte gerçek Türk halkı! İkramda yarıştılar VİDEO Gündem