Marmaray'da bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı gösterdiği çirkin tepki, sosyal medyada sert eleştirilere neden oldu

Seyir halindeki Marmaray'daki bir yolcunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olduğu kolçakları sökmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olayla ilişkin TCDD Taşımacılık ve Marmaray'dan, kadın hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyuran açıklama geldi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferinden rahatsızlık duyan bir vatandaşın hareketi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Marmaray'daki başka bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, bir kadının kolçaklarda yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rahatsızlık duyarak resimlerini teker teker sökerek kopardığı görüldü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK
Olayla ilgili TCDD Taşımacılık ve Marmaray'dan, kadın hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyuran açıklama geldi.

Sosyal medya hesabında yapılan açıklamada "Bugün Marmaray'da bir şahsın tutamakları kırarak içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın görselinin de bulunduğu duyuruları topladığı tespit edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle hayata geçirilen ve tüm dünyada yüzyılın en önemli projeleri arasında ilk sıralarda yer alan Marmaray'da seyahat ederken tahammülsüzlük göstererek vandalık yapan ve kamu malına zarar veren bu şahısla ilgili yarın suç duyurusunda bulunacağımızı saygıyla duyururuz." ifadeleri kullanıldı. 

Bahçeye giren ayı ile vatandaşın o anları dikkat çekti Yerel Haberler Seçim sonrası Ayasofya'da uzun kuyrular oluştu SEÇİM 2023 Depremzedelerden şükür namazı Yerel Haberler Oy kullanılan okulda fare alarmı SEÇİM 2023