Esenyurt'ta kız çocuğunu darp eden market sahibi, annesini taciz etti

İstanbul Esenyurt'ta bir market sahibi, suyun parasını vermediğini iddia ederek 2 yaşındaki kızı darp etti. Kızı gören annesi markete giderek adamı cep telefonuyla kayda aldı. Market sahibi önce dans etmeye ardından ise anneye vurmaya başlarken şahıs polis ekiplerince karakola götürüldü.

Abone ol
  • İstanbul Esenyurt'taki bir markette 12 yaşındaki yabancı uyruklu B.B. isimli kız çocuğu, okulundan çıkarak marketten su aldı. Dışarı çıkacakken market sahibi Ş.S., kıza suyun ücretini ödemediğini söyleyerek bileğine ve yüzüne şiddet uyguladı.

  • Korkudan ağlayan kız eve geldiğinde durumu annesine anlattı. Kızı ile markete tekrar giden anne C.B., adamdan şikayetçi olacağını kendisine söyledi. Kadın, cep telefonu ile adamı videoya çekerken market sahibi ise hakaretler savurarak dans etmeye başladı.

  • Ş.S. polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürülürken şahsın dans ettiği ilginç anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Otomobil, bisikletliye çarptı Yerel Haberler Borç verdiği 3500 lirayı istediği için öldürüldü 3. Sayfa 28 konteyner denize düştü Yerel Haberler Patlamada yaşanan panik kamerada Yerel Haberler