Bu civcivi görenler şaşırıyor! İşte nedeni...

Ankara'nın Haymana ilçesi Karahoca Mahallesi'nde Servet Başaran'a ait çiftlikte yumurtadan yeni çıkan dört ayaklı civciv görenleri şaşırttı. Başaran, civcivin diğerleri kadar hareketli olduğunu belirtti.

Abone ol

Ankara'nın Haymana ilçesi Karahoca Mahallesi'nde çiftlik sahibi Servet Başaran, kümesinde yumurtadan çıkan civcivin dört ayaklı olduğunu görünce gözlerine inanamadı.

Dört ayaklı civciv

Civcivin diğer civcivler kadar hareketli olduğunu belirten Başaran, ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarını ve onunla ayrı olarak ilgilendiklerini söyledi.

Dört ayaklı civciv

Yumurtadan çıktıktan sonra civcivin dört ayaklı olduğunu fark ettiklerini ve şaşkınlığa uğradıklarını belirten Başaran, “İlk kez başımıza böyle bir şey geldi ama gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok. Şu anda yaklaşık 10 günlük. Normal hayatına devam ediyor, herhangi bir sıkıntı da yaşatmıyor. Allah’ın verdiği doğal bir şey. Herhangi bir sıkıntısı yok, o ayakları da normal bir şekilde gelişiyor” dedi.

30 saat sonra trafiğe açıldı Yerel Haberler 800 dönüm tarım arazisi küle döndü Yerel Haberler Dansıyla gündem olan Cem Saygı hastanelik oldu Yaşam Temizlemek için girdiği çukur sonu oldu 3. Sayfa