Ağrı'daki tarihi İshak Paşa Sarayı, 295 bin ziyaretçiyle tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve Osmanlı Devleti'nin doğudaki en önemli eserleri arasında yer alan İshak Paşa Sarayı, 2022 yılında 295 bin 695 ziyaretçiyle rekor kırdı.

UNESCO'nun Dünya Miras Geçici Listesi'nde bulunan ve Osmanlı Devleti'nin Lale Devri'nde yapılan bu ihtişamlı yapı, "tüm zamanların en yüksek ziyaretçi" rekoruna imza attı. Kayalıkların arasında saaklanan yer güzelliğiyle mest ediyor. Bu saray ziyaretçilerini adeta zaman tüneline sokuyor.

Reklam panosunda mahsur kalan kedi zor anlar yaşattı Yerel Haberler Göle -22,4 derece ile dondu Yerel Haberler 1 TL ile Çalışan Hayrat Sosyal Medyada Gündem Oldu Yerel Haberler Sıcaktan yolun ortasında yandı! Yerel Haberler Dolandırıcıdan şoke eden ses kaydı Yerel Haberler Damadın hareketi gündem oldu! Yerel Haberler Buz mağarasında 80 metreden düşerek ölen adamın facia anları kamerada | VİDEO 3. Sayfa Turistlerin dikkatini çekmek için... Yerel Haberler Şoför ile yolcu arasındaki kavga kameralara yansıdı Yerel Haberler Sevdiği şarkıyı duyan yaşlı kadından dans şov | VİDEO Yaşam TOGG gören Trabzonlu vatandaş: Ha bunu biz mi yaptuk? Yaşam İşte gerçek Türk halkı! İkramda yarıştılar VİDEO Gündem