28 yıllık usta şoför Mustafa Öz'den taksicilik nasihatleri: Aman gençler uzak durun!

28 yıllık usta şoför Mustafa Öz, gençler için ustalık nasihatleri verdi. Gençlere taksicilik yapmamalarını öğütleyen Öz, 2 kadın tarafından kaçırıldığı anısını da paylaştı.

Abone ol

1995 yılından beri şoförlük yapan Mustafa Öz, makam şoförlüğü olarak başladığı kariyerini taksicilik ile sürdürüyor.

Uzun süredir taksicilik yapan Öz, mesleğinin hakkında merak edilenleri anlattı.

Sözlerine "Müşteri sizi seçiyor, siz müşteriyi seçemiyorsunuz" diye başlayan Öz, "Müşteri sizi durdurduğunda anlıyorsunuz, arabaya bindiği zaman fark ediyorsunuz ama eğer kişi kötü niyetliyle arabadan indirmesi zor oluyor" dedi.

Gençlerin taksicilik mesleğinden uzak durmaları gerektiğini söyleyen Öz, zorlu bir müşterisiyle yaşadığı sorunları ve ilginç anısını anlattı.

İKİ KADIN TARAFINDAN KAÇIRILDI
Arabasına binen iki kadın yolcu tarafından kaçırıldığını söyleyen Öz, "Kadının beni kaçırması bana ilginç geldi" dedi.

Taksici Öz, kaçırılma anısını şu ifadelerle anlattı:

"2 tane bayan el kaldırdı aldım, Menderes'e gideceklerini söylediler, ben de Menderes'e devam ettim. 2012 yılıydı yaz günü saat gece 2, artık ben arabayı teslim edeceğim, son iş diye tabir edelim. 2 bayanı aldım biri kapalı biri açıktı, bir sokak arıyoruz yani Menderes'te, onlar ıssız bir yer arıyor daha doğrusu. O sokağa giriyoruz yok burası değil diyorlar, çıkıyoruz derken çıkmaz bir sokağa girdik Menderes'te. Yolu devam ettik bitirdiğimde duvar geldi geri geri artık çıkmaz burası dedim, çıkmaz biliyoruz biz dedi silahı çekti enseme dayadı. Dedi ki bak inan bizim paraya ihtiyacımız var, ben dedim ki o anda da cebimde o günkü şartlarda 200 TL para var, bunu verebilirim dedim hayır daha çok istiyoruz dedi.

JANDARMANIN DİKKATİ SAYESİNDE KURTULMUŞ
Jandarma ben giderken fark etmiş bayağı bir takipte bulunmuş sonra buldu bizi. Ben yere yatmıştım beni yatırdılar arabayı da aradılar ondan sonra tabii jandarma gelince bunlar tutuklandılar, biz de serbest kaldık Allah'a şükür ettik."

Üzerlerine fırlatılan ürünleri almak için birbirlerini ezdiler Yaşam Tarih verildi: İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Gündem İhbar var diye gelen polis ekiplerine sürpriz yaptılar Yerel Haberler Bakan Nebati, Togg ile ilk sürüşünü gerçekleştirdi Otomotiv