Yol üzerinde duran motosiklet sürücüsü aracının çalışmadığını söyleyerek vatandaşlardan benzin topladı

Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Kadıköy E-5 karayolu üzerinde motosikletiyle şeridin sağ tarafında duran araç sahibi, motosikletinin parçasını sökerek çalışmadığını söyledi. Yolda geçen diğer motosikletlilerden benzin toplayan vatandaş çok geçmeden yakayı ele verdi. İşte detaylar...

Abone ol

Akılalmaz olay, geçtiğimiz günlerde saat 19.00 sıralarında Kadıköy E-5 karayolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, bir motosiklet sürücüsü, E-5 üzerinde motosikletinin parçasını sökerek yardım bekledi.

DİĞER MOTOSİKLETLİLERDEN BENZİN TOPLADI

Seyir halinde olan diğer motosikletlileri durdurarak benzininin bittiğini ve motosikletinin çalışmadığını söyleyen şahıs, durdurduğu 3 motosikletliden birer litre benzin topladı.

Durumun farkına varan bir başka motosikletli ise motosikletin parçasının çıkarıldığını fark etti. Kandırıldığının farkına varan motosikletli, o anları cep telefonuna kaydederek tepki gösterdi.

Sürücü, ardından kendilerini durduran motosikletliden şikayetçi oldu.

Yarın İstanbul çevresinde yağış olacak Yaşam Çelik Kanatlar zeybek gösterisiyle hayran bıraktı! Yaşam Bu kadarına da pes! Düğünde altın yerine katalizör taktı Yaşam Yarım asırdan fazladır kunduracı... Yaşam