Yaşlı ve engelli aylıkları yattı mı? Bakan Göktaş'tan son dakika 2023 Kasım ayı yaşlı ve engelli aylıkları açıklaması!

Yaşlı ve engelli aylığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan uygulama ile sağlanıyor. Bu uygulamadan faydalananlar, kasım ayı yaşlı ve engelli aylığı sorgulaması yapıyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylığı hakkında açıklama yaptı. Peki, kasım yaşlı ve engelli aylığı yattı mı, ne zaman?

Abone ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kasım ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylığı hakkında açıklama yaptı. Hak sahiplerine yıl boyunca her ay ödenen yaşlı ve engelli aylığı e-devletten sorgulanabiliyor. Peki, 2023 Kasım yaşlı ve engelli aylığı hesaplara yattı mı?

YAŞLI VE ENGELLİ AYLIKLARI HESAPLARA YATTI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ​​​​​​​kasım ayına ilişkin toplam 3,2 milyar lira yaşlı ve engelli aylığını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını bildirdi.

YAŞLI VE ENGELLİ AYLIĞI NE KADAR?

Son olarak yaşlı aylığı 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığı 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığı 2.811 TL'ye yükseltildi.

Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor? Yaşam 10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı? Yaşam Naci Görür'den yüreklere su serpen açıklama: Artçı deprem, telaşa gerek yok Gündem Kaymakamdan açıklama: Bana kumpas kurdular Yaşam