VAPUR SEFERLERİ iptal mi edildi 13 Ocak 2024? | Feribot seferleri iptal mi? Hangi feribot seferleri iptal edildi?

Feribot veya vapur seferlerinde iptal var mı? Hafta sonu için vapur - feribot kullanacak vatandaşlar, iptal edilen seferler hangileri merak ediyor. İDO, BUDO, GESTAŞ ve şehir hatları, iptal edilen seferler ile sitelerinde duyuru yayımladı. Peki, 13 Ocak 2024 Cumartesi günü hangi vapur ve feribot seferleri iptal edildi?

Abone ol

Vapur ve feribot seferlerinde meteorolojiden gelen bilgiler sonrasında iptal haberleri gelmeye başladı. Özellikle İstanbul ile Bursa arasındaki seferlerin iptaline dair duyurular resmi sitelerinde yayınlanıyor. Peki, hangi vapur-feribot seferleri iptal edildi? İşte 13 Ocak 2024 vapur ve feribot seferleri iptal güncel listesi...

FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ Mİ?

GESTAŞ'ın internet sitesinde yer alan iptal seferler duyurusu şu şekilde; 

 13.01.2024 Cumartesi (bugün) Boğaz hatlarında seferlerimiz an itibariyle, Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Lapseki-Gelibolu hatları tarifeye uygun olarak devam etmektedir. Sefer tarifeleri için: https://www.gdu.com.tr/gduonline/sefer-tarifeleri adresini kontrol edebilirsiniz.

İDO FERİBOT SEFERLERİ İPTAL Mİ, HANGİLERİ?

İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin bugün yapacağı seferlerde iptal bilgisi bulunmuyor. Son dakika iptaller için aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

İstanbul Şehir Hatları iptal seferler için tıklayınız

İDO'nun bugün yapacağı seferlerde saat 8.30 Bandırma - Kadıköy seferi iptal edildi. Bugün bu sefer dışında iptal gözükmüyor. Fakat kontrol etmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. 

İDO iptal edilen feribot seferleri için tıklayınız

BUDO FERİBOT SEFERLERİ İPTAL Mİ, HANGİLERİ?

BUDO seferlerinde bugün iptal edilen sefer şimdilik yok. Güncel sefer saatlerini ve iptal durumlarını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

BUDO iptal edilen feribot seferleri için tıklayınız

İstanbul'da kar yağışı başladı! Yaşam 8 yaşındaki çocuk ailesini ölümden kurtardı 3. Sayfa Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı: 13 Ocak Cumartesi hava durumu tahmini Yaşam Az önce deprem mi oldu, nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Yaşam