Üsküdar'da can pazarı! Denizde çırpınan çocuğu kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yüzmek için denize giren bir çocuk boğulmanın kıyısından döndük. Çocuğun boğulduğunu gören vatandaşlar uzun uğraşların ardından çocuğu denizden kurtardı. Vatandaşların paniği kameralara saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Olay geçen gün saat 17.30 sularında İstanbul'un Üsküdar ilçesi, Beylerbeyi sahilinde yaşandı. Serinlemek için denize giren bir çocuk kısa süre içinde suda çırpınmaya başladı.

SEFERBER OLDULAR

Çocuğun çırpındığını gören vatandaşlar 112 sağlık ekibine ihbarda bulunurken bazı vatandaşlar ise denize atlayarak çocuğu kurtarmaya çalıştı. Denize giren bir vatandaş çocuğu karaya çıkartmakta zor anlar yaşarken diğer vatandaşlar ise piknik örtüsü sarkıtarak yardım etmeye çalıştı.

CAN PAZARI KAMERAYA YANSIDI

Daha sonra olay yerine gelen Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri çocuğu denizden çıkartarak bota aldılar. İlk müdahalenin yapıldığı çocuk hastaneye kaldırılırken vatandaşların, “yaşıyor, yaşıyor” demesi dikkat çekti. Denizde yaşanan can pazarı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hafta sonu hava nasıl olacak? 3-4 Haziran hava durumu tahminleri Yaşam Karayolları işçi alımı kura sonuçları açıklandı. Yaşam 2 Haziran 2023 Diyanete göre il il Cuma namazı saatleri Yaşam Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Yaşam