Ümraniye'de İETT kazası! 11H sürücüsü bir otomobili ezdi

İETT kazalarına bir yenisi de Ümraniye'de eklendi. Beykoz'dan kalkan 11H numaralı otobüs ile ara sokaktan çıkan bir otomobil çarpıştı. Otobüs şoförünün kazadan önce 2-3 kez ani frenle durduğunu, bazı yolcular bu esnada düştüğünü belirtti. Kaza anında da çarpıp durma olmadığını, otobüsün kısa bir süre aracı ezdiği belirtildi.

Abone ol
  • İstanbul sokaklarında İETT kazaları bitmek bilmiyor. Beykoz-Ümraniye hakkı seferi yapan 11H numaralı İETT otobüsü, Türk Telekom binası karşısında kaza yaptı.

KAZADAN ÖNCE OTOBÜSTE İSYAN

  • İETT şoförünün kaza öncesi 3 kere ani fren yaptığını belirten yolcular, "Şoför önündeki aracı son anda görüp ani fren yaptı. 2-3 kere oldu. Hatta kazandan önce kalabalıktan dolayı tam tutunamayan öğrenciler üst üste düştü." dedi.
  • Yolcuların tepki gösterdiği İETT şoförü, bir sonraki adımında ise kaza yaptı. Yolcular, "Kaza anında kutu kolayı ezer gibi bir ses geldi. Çarpıp durma olmadı, 2-3 saniye devam etti." şeklinde konuştu.

MasterChef'te kaptanlık oyununu, kaptanlar düellosunu kim kazandı? Yaşam Doğu Ekspresi seferlere başladı Gündem Hakkari'de yoğun kar yağışı Gündem Adiyat Suresi Türkçe-Arapça okunuşu, Diyanet meali, fazileti, konusu Yaşam