Türkiye'de salam üretimi esnasında çekilen videoya tepki yağdı!

Türkiye'de üretim yapan bir salam firmasının fabrikasında çekilen görüntüye sosyal medyadan tepki yağdı. Hijyen koşullarının yetersiz olduğunu belirten kullanıcılar, "Tekrardan sevmemek için bir nedenim oldu." dedi.

Abone ol

Türkiye'deki bir salam üretim imalathanesinde çekilen görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Henüz nerede çekildiği bilinmeyen paylaşımda salam üretiminin gerçekleştiği imalathanenin hijyen koşullarının yetersiz olduğu görüldü.

POTANSİYEL TEHLİKE

Görüntüler, işlenmiş gıda üretimindeki hijyen standartlarına uyulmamasının, halk sağlığı açısından potansiyel bir tehlike oluşturabileceğini ortaya koydu. Salam üretimine dair ortaya çıkan bu şok edici görüntüler, tüketiciler arasında gıda güvenliği endişelerini artırdı. Gıda üretimi süreçlerinde hijyen ve şeffaflık önemli bir yer tutarken, bu tür videolar gıda sektöründeki denetimlerin ve standartların ne kadar etkin olduğu konusunda da soru işaretleri doğurdu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI!

Videoyu izleyen kullanıcılar tepki gösterdi. Vatandaşlardan gelen tepki sayesinde video sosyal medyada viral oldu. İşte görüntüye gelen bazı yorumlar:

Tuvalette genç kıza darp kamerada! Yaşam Görevini kötüye kullanan doktor tutuklandı Yaşam Bugün cuma namazı saat kaçta kılınacak? Yaşam En güzel, en özel, en yeni resimli cuma mesajları Yaşam