Tiktok'ta namaza başladıktan sonra yaşadıklarını anlatan genci milyonlar izledi! 'Hayatımda yolunda gitmeyen her şey düzelmeye başladı'

Sosyal medya bir gün sabah ezanını duyup ansızın namaz kılmaya başlayan Ahmet Hakan Kaya adlı genci konuşuyor. Kaya'nın Tiktok hesabında 'Namaz kılmaya başlamak hayatımı nasıl değiştirdi?' başlıklı videosunu milyonlar izledi.

Abone ol

Bir gün sabah ezanını duyduktan sonra ansızın namaz kılmaya başlayan Ahmet Hakan Kaya adlı genç, hayatındaki değişimi TikTok hesabında anlattı.

Kaya, 'Namaz kılmaya başlamak hayatımı nasıl değiştirdi?' başlıklı videosunda, kendisinin çocukken dini eğitimler aldığını fakat zamanla koptuğunu anlatarak başladı.

Kaya, sabah namazı kılmaya başlamasıyla yaşadıklarını "Yolunda gitmeyen her şey düzelmeye başladı. Samimi bir şekilde dua ettim. Ne istediysem oldu." ifadeleriyle özetlerken çektiği video sosyal medyada 2 milyon izlenme sayısına ulaştı.

"SAMİMİ BİR ŞEKİLDE DUA ETTİM"

Ansızın bir gün namaz kılmaya başlayan Ahmet Hakan Kaya adlı genç, hayatında meydana gelen değişimleri böyle anlattı:

"Yolunda gitmeyen her şey düzelmeye başladı. Samimi bir şekilde dua ettim. Ne istediysem oldu.

"TÜM İŞLERİM RAST GİTMEYE BAŞLADI"

"Beş vakit namaz kılıyorum, içten bir şekilde dua ediyorum. Yolunda gitmeyen her şey düzelmeye başladı. Tüm işlerim rast gitmeye başladı."

Mevlid Kandili ne zaman, hangi güne denk geliyor? Yaşam Bunu da kaptırmadık! Balık trafik kazasında öldü Yaşam Belediye başkanı zipline'da mahsur kaldı Gündem TIR bariyerlere çarpıp devrildi! 25 ton enerji içeceği yola savruldu Yaşam