Teröristlerin evlerine dönmemesi için aileleriyle görüşen PKK destekçileri yakalandı

İzmir emniyet ekipleri tarafından terör örgütü PKK üyeleri ve ailelerine destek veren şüphelilere karşı operasyon başlatıldı. Ekipler PKK için çalışan 5 kişiyi yakalandı. 1 kişinin daha yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Abone ol
  • İzmir'de terör örgütü PKK/KCK üyeleri ile ailelerine destek vererek örgütten kopmaları engellemeye çalıştıkları öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı.
  • İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, terör örgütü PKK/KCK adına faaliyetler yürüterek etkisiz hale getirilen örgüt mensupları ile örgüt suçundan cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin ailelerine destek veren, cezaevinden tahliye olan örgüt mensuplarının kopuşlarını engellemeye çalışan şüphelilerle ilgili soruşturma başlattı.
  • Aralarında Tutuklu ve Hükümlü Aileleriyle Yardımlaşma Derneği ve Avesta Dil Kültür Derneği başkanlarının da olduğu, 5 şüpheli gözaltına alındı, 1 kişinin daha yakalanması için çalışma sürüyor.
Feci kaza: Ölü ve yaralılar var Yaşam Karia Suresi Arapça Türkçe okunuşu, Diyanet meali, fazileti, tefsiri Yaşam Fırtına uçağı beşik gibi salladı Yaşam Yüksek ses müzik sevdası cezalı bitti Yaşam