Teknelerde market olmasına şaşırmıştık: Şimdi ATM geldi

Sahillerde her türlü imkan sağlanmaya başladı. Geçen yıl teknelerde tatil yapanlar için market satışları başlamıştı. Bu yıl ise tekneye yiyecek servisi gündem olmuştu. Şimdi bu modaya bankalar da katıldı. Tekne tatili yapanlar sorun yaşamasın diye yüzen ATM'ler hayatımıza girdi.

Abone ol

Tekne tatillerinde geçen yıllarda birçok hizmetin temin edilmesi sorunu yaşanıyordu. Öyle ki bazı ürünleri alabilmek için karaya çıkmak gerekebiliyordu. Bu yüzden geçtiğimiz yıl hayatımıza giren birkaç yenilik devrim niteliğinde olmuştu. Teknelerde kurulan marketler ve mini büfeler birçok şeyi kolaylaştırmıştı.

Şimdi ise Göcek ve Fethiye koylarında yüzen ATM herkesin dilinde... Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, bu sahillerde özellikle yabancı turistlerin dikkatini çeken yüzen ATM, denizde ve karada ulaşılması zor olan bölgelerde nakit ihtiyacının yarattığı sıkıntılara çare oluyor. 

Tüm banka kartları ile işlem yapılabilen ATM'de milyon dolarlık teknelerle tatil yapılırken nakit sorunu yaşanmıyor. Böylelikle bahşiş vermek ve kartla ödemenin olmadığı yerlerde fazlasıyla işe yarayacak.

Son dakika! Gözaltına alındılar Yaşam Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? Yaşam Dilencilerin market oyunu! Yaşam Sıcaklıklar 6 ila 10 derece artacak Yaşam