Tarantulanın kuş avı böyle görüntülendi

Daha önce hiç kuş avlayan bir böcek gördünüz mü? Vahşi doğanın korkunç yüzünü gözler önüne seren bir olay yaşandı. Tarantulanın kuş avı sosyal medyayı salladı.

Vahşi doğada daha önce çok kuş ve örümcek belgeseli izlemişsinizdir ancak bu diğerlerinden farklı çünkü bu sefer avcı örümcek av ise kuş.

Samsun'da vatandaşlar, sel nedeniyle iş yerlerine kayıkla gitti Yaşam 30 civcivin arasından çıktı! Mucize civcive sahibi gözü gibi bakıyor Yaşam Samsun sele teslim oldu Yaşam Üsküdar'da vatandaşın metrobüs çilesi kamerada Yaşam Aras Dağları'nda tipi ve fırtına "kar şelalesi" oluşturdu❄️🌨️ Yaşam Antalyalılar Aralık ayında denizin tadını çıkardı! Yaşam Şile'de dere taştı, yollar göle döndü! O anlar kamerada Yaşam Bolu'da kar keyfi! Şehir beyaz örtüyle kaplandı ❄️ Yaşam İstanbul’da pazar sürprizi! Bazı bölgelerde kar başladı Yaşam İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa Öğrencilerin tehlikeli oyunu: Kanlı para Yaşam 2400 yıl önceki ekonomik zorlukları kazıdaki iskeletlerden belirlediler Yaşam