SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? 8 Şubat 2023 Survivor All Star düello gecesinde kim elendi? Survivor'a veda eden isim

Survivor'da kim elendi son bölümde belli oldu. Survivor All Star'ın 8 Şubat 2024 tarihli son bölümünde nefes kesen düello gecesi ekrana geldi. Altı eleme adayı, parkurda kıran kırana mücadele verdi. Takımlar arasında, yarışmacılar arasında tansiyonun yükseldiği Survivor eleme gecesinde düelloda beş olan potadan çıkıyordu. Soluksuz izlenen düellolar sonunda Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi?

Abone ol

Survivor All Star 2024'e veda eden isim 29. bölümde belirlendi. Survivor'da bu hafta erkek adaylar potaya girdi. İki hafta önceden eleme adaylığı devam Sercan ve Bozok ile birlikte Mustafa Kemal, Yunus Emre, Ersin ve Yaman eleme adayı olmuştu. Önce bu haftanın eleme adayları düelloda kapıştı. Nefeslerin tutulduğu düellolar sonunda kaybeden isim Survivor'dan elendi. İşte Survivor All Star'a veda eden isim...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da bu haftanın eleme adayları Mustafa Kemal, Yunus Emre, Ersin ve Yaman idi. Bu isimler arasında eşleşmeler Mustafa Kemal - Ersin, Yunus Emre - Yaman şeklinde oldu. Mustafa Kemal, Ersin karşısında 4-0 öne geçti fakat Ersin üst üste 3 sayı ile umutlandı. Fakat son oyunda kazanan Mustafa Kemal, 5-3 skorla potadan çıkan isim oldu. 

Diğer düelloda Yunus Emre ile Yaman karşılıklı sayılar ile skoru 2-2'ye getirdi. Sonrasında Yunus Emre, üç oyunda kazandı. Ve 5-2 skorla düelloyu kazanarak potadan çıktı. 

Önceki haftanın eleme adayları Bozok ile Sercan arasındaki düelloda 5-3 skorla kazanan Sercan oldu. Ersin ile Yaman düellosunda 5-3 skorla kazanan Yaman potadan çıktı. Son düelloda Bozok ile Ersin eşleşti. 

Son düelloda basket atışı seçildi. Bozok oyunu baştan sona önde götüren taraf oldu. Ersin, çıktığı üçüncü düelloda 5-2 kaybederek Survivor'dan elendi. 

Rize'de korku dolu çığ düşme anı Yaşam Mahkeme özel okulun fahiş kitap ücretine 'dur' dedi Yaşam Kırmızı ışık ihlali yaptığını fark edince kendini ihbar etti Yaşam Enza Home ile Aşk Evde Yaşanır! Yaşam