SURVİVOR'DA KİM ELENDİ 10 OCAK 2024? Ersin mi, Sercan mı, Doğukan mı? Survivor All Star'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da kim elendi son bölümle birlikte belli oldu. 10 Ocak 2024 tarihli Survivor 6. bölümde aday ilk veda eden isim belli oldu. SMS'siz elemenin olacağı Survivor All Star 2024'te Ersin, Sercan ve Doğukan arasında düelloyu kaybeden elendi. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da kim elendi? İşte son bölümde yaşananlar...

Abone ol

Survivor All Star 2024 heyecanı devam ediyor. Survivor All Star'ın 10 Ocak 2024 tarihli son bölümünde ilk olarak ödül oyunu ekrana geldi. Mavi takım ile kırmızı takım, kahve ve kurabiye ödülü için parkurda amansız bir mücadele verdi. Ödül oyunu sonrasında Survivor tarihinde bir ilk gerçekleşti. SMS'siz eleme yani eleme adayları arasında düello yapıldı. Ersin, Sercan ve Doğukan arasındaki mücadelede sonunda Survivor'da kim elendi belli oldu. İşte Survivor 6. bölüm özeti...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor son bölümde mavi takım ile kırmızı takım, kahve ve kurabiye ödülü için parkura çıktı. Kadınlar ve erkekler olarak iki etap oynanan oyunda kazanan takımı bayrak yarışı belirledi. Kadınlar etabını kırmızı takım 8-5 kazanırken erkekler etabını mavi takım 8-3 kazandı. Ve oyun bayrak yarışına kaldı.

Bayrak yarışında Damla Can ile Merve ilk olarak parkura çıktı. Damla Can'ın sayısı ile Mavi takım 1-0 öne geçti. İkinci oyunda Turabi ile Yunus Emre kapıştı. Turabi'nin galibiyeti skoru dengeledi. Üçüncü oyunda Merve ile Damla Can bir kez daha karşılaştı. Kazanan Damla Can, mavi takım lehine skoru 2-1 yaptı. Son oyunda Ogeday ile Turabi karşılaşmasında kazanan Ogeday, skoru 3-1 yaptı ve ödülü mavi takım kazandı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da eleme potasına giren Doğukan, Sercan ve Ersin, SMS'sin olmadığı senede düello yaptı. Yarışmanın tarihinde ilk kez olan olayda ilk olarak Sercan ile Ersin karşılaştı. Performans tablosunda daha üstte olan Sercan, düelloda hangi atış yapılacak belirledi. Sercan'ın seçimi halka atışı oldu. İlk oyunda Sercan, rakibine sayı vermedi. 5-0 kazanarak potadan çıktı.

Final oyununda Ersin ile Doğukan karşılaştı. Performansı daha yukarıda olan Ersin, atışları kum torbası olarak seçti. İkili arasındaki mücadelede 5-1 kazanan Ersin potadan çıktı. Doğukan ise Survivor'dan elendi.

Marmara'da korkutan deprem! Yaşam Üç aylarda hangi günler oruç tutulur 2024? Üç ay orucu nedir, ne zaman tutulur, kaç gün tutulur? Yaşam Tamirci çırağı çocuğun ifadeleri gündem oldu Yaşam Regaip Kandili orucu ne zaman tutulur, nasıl niyet edilir? Yaşam