Survivor'da 2. finalist kim oldu? Survivor All Star 2024 finalistleri kimler? Büyük final ne zaman?

Survivor'da 2. finalist de belli oldu. Survivor All Star 2024'ün 11 Haziran 2024 tarihli son bölümünde final düellosu yapıldı. Yarışmada ilk finalist Batuhan olmuştu. Final koltuğuna oturacak ikinci isim 140. bölümde belirlendi. Canlı yayınla yapılacak yarı finalle bu iki finalistin rakipleri belli olacak. Peki, Survivor'da kim kazandı, 2. finalist kim oldu?

Abone ol

Survivor All Star 2024 sezonu sona ermek üzere. Son yılların en zorlu Survivor'ın iki finalist belli oldu. İlk finalist Batuhan idi. 11 Haziran Salı Survivor 140. bölümde dört yarışmacı, 2. finalist olmak için kıyasıya mücadele etti. Ödül oyunu sonrasında ekrana gelen düelloda heyecan dorukta idi. Günün sonunda kazanan Nefise oldu. Kalan yarışmacılar, bu akşam yarı finalde canlı yayında finale kalmak için mücadele edecek. Peki, Survivor finali ne zaman, hangi gün? Survivor 2. finalist düello oyunu...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Düello öncesinde beş yarışmacı ise keyifli bir ödül oyunu oynandı. Oyunda yarışmacıların sevdiklerine sorulan soruya verdikleri cevabı en çok bilen isim ödülü kazandı. Seda, on sorudan yedisini doğru bildi ve ödülün sahibi oldu. 

SURVİVOR'DA 2. FİNALİST KİM OLDU?

Survivor All Star'da Batuhan'dan sonra final koltuğuna oturacak ikinci ismi belirlemek için düello yapıldı. Altışar can verilen yarışmacılardan Seda ilk elenen olurken Atakan onu takip etti. Finalde Ogeday ile Nefise karşılaştı. Müthiş mücadelede kazanan Nefise, Survivor'da 2. finalist oldu. 

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Survivor All Star 2024 ocak ayında başlamıştı. Birbirinden iddialı isimlerin altı aylık mücadelesi sonunda bu akşam canlı yayında yarı final ekrana gelecek. 13 Haziran Perşembe günü ise Survivor Büyük Finali canlı yayında yapılacak ve Survivor All Star 2024 şampiyonu belli olacak. 

Gezmek ile İlgili Sözler! En Güzel ve Eğlenceli Sözler Yaşam Değişim ile İlgili Sözler! Hayat ve Değişim İle İlgili Özlü Ve Felsefi Sözler Yaşam Ayna ile İlgili Sözler! En İyi ve Etkileyici Ayna Sözleri Yaşam Mutluluk Üzerine Söylenmiş Özdeyişler Yaşam