Survivor'da son eleme adayı kim oldu 5 Mart 2024? Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2024'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 5 Mart 2024 tarihli Survivor 51. bölümde takımlar, son dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Kıyasıya mücadelenin sonunda sezonun en farklı galibiyeti elde edildi. Konseyde belirlenen son eleme adayı ile düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Survivor'da son eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Abone ol

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen Survivor All Star 2024'ün son bölümde haftanın eleme adayları belli oldu. Survivor All Star'ın 51. bölümü, 5 Mart Salı akşamı ekrana geldi. Mavi takım ile kırmızı takım, son dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Güç, denge, hız ve atış yeteneğinin öne çıktığı oyunda heyecan dorukta idi. Fakat oyunu domine eden takım, dokunulmazlığı farklı bir şekilde kazandı. Belirlenen son eleme adayı ile düelloda kapışacak isimler ortaya çıktı. İşte Survivor All Star son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'ın 51. bölümünde mavi takım ile kırmızı takım arasında 4. dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyun öncesinde kırmızı takım 2, mavi takım 1 kez dokunulmazlık oyunu kazanmıştı. Oyunda yarışmacıları, havuzdaki ortak engel ve basınçlı su zorladı. Başa başa giden mücadele, 4-4'den sonra kırmızı takım lehine döndü.

Mavi takım, oyuna iyi başlamış olsa bile kırmızı takım, atışlardaki başarısı ile hakimiyeti ele aldı. Bayrak yarışına 8-4 önde giren kırmızı takım, oyunu 12-4 skorla kazanmayı başardı ve dokunulmazlık ile birlikte nefis bir yemek ödülünün sahibi oldu.

SURVIVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, bir kez daha ada konseyinde oylamaya gitti. Daha önce Hakan ve Batuhan'ı potaya gönderen mavi takımın oylamasında iki isim çıktı. Fakat adı daha çok yazılan Yaman, haftanın 4. eleme adayı oldu.

DÜELLODA EŞLEŞMELER BELLİ OLDU!

Survivor'da bu haftanın eleme adayları sırasıyla Hakan, Mustafa Kemal, Batuhan ve Yaman oldu. Yüzde sıralaması Hakan, Yaman, Mustafa Kemal ve Batuhan şeklinde idi. Buna göre eşleşmeler Hakan - Batuhan ve Yaman - Mustafa Kemal şeklinde oldu.

Bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden sıcaklıklar düşüyor uyarısı Yaşam Bakan Işıkhan'dan 'çalışma süresi' açıklaması Yaşam THY'nin o seferleri iptal Yaşam Otomobilin lastiğini kesip yoluna devam etti Yaşam