Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor All Star 2024'e yedeklerden katılan Batuhan Karacakaya kariyeri

Batuhan Karacakaya, Survivor All Star 2024'e katıldı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve birinde üçüncü olan Survivor Batuhan, Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent Ziyagil karakteri ile tanındı. Peki, Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Batuhan Karacakaya'nın oynadığı diziler, filmler...

Abone ol

Batuhan Karacakaya, bir kez daha Survivor'da. Büyük bir ilgiyle izlenen Survivor All Star 2024'e yedeklerden giren Batuhan, mavi takımda mücadele edecek. Daha önce iki kez kırmızı takımda yer alan Survivor Batuhan'ın mavi takımda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. İşte Survivor Batuhan Karacakaya hakkındaki bilgiler...

SURVIVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ufuk Koleji’ndeki eğitiminin ardından yüksek öğretimine Nişantaşı Meslek Yüksekokulu ile devam etmiştir.

Kameralar karşısına 2004 yılında ‘Büyük Buluşma’ adlı dizi ile geçen Batuhan Karacakaya, dizide Tunç karakterine hayat vermiştir. Küçük yaşına rağmen performansıyla da dikkatleri çekmiştir. Sonrasında Beşinci Boyut, Bıçak Sırtı, Umutsuz Ev Kadınları, Uzun Hikaye, Bekle Beni, Dersimiz Atatürk, Aşk Tesadüfleri Sever gibi yapımlarda da yer almıştır.

En önemli çıkışını ‘Aşk-ı Memnu’ adlı dizideki Bülent Ziyagil karakteriyle yaşayan Batuhan Karacakaya, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Diriliş Ertuğrul’ adlı dizide Dündar rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

2021 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuk yaptığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve ünlüler takımında yer almış ve yarışmada 7. olmuştur.

2022 yılında Survivor 2022: All Star yarışmasına yeniden katılmıştır ve yarışmayı 3. olarak tamamlamıştır. 2024 yılında da Survivor 2024: All Star yarışmasına katılmıştır.

Kova burcu özelliklerine sahip olan Batuhan Karacakaya, 1.80 metre uzunlukta ve 75 kilogram ağırlıktadır.

Batuhan Karacakaya Instagram Hesabı

891 bin takipçisi bulunan Batuhan Karacakaya’nın resmi instagram hesabı @karacakayaaa ‘dır.

Batuhan Karacakaya’nın rol aldığı bazı diziler ve filmler

2016 - Diriliş Ertuğrul (Dündar) (TV Dizisi)

2011 - 2013 / Umutsuz Ev Kadınları (Mert) (TV Dizisi)

2008 - Aşk-ı Memnu (Bülent Ziyagil) (TV Dizisi)

2011 - Aşk Tesadüfleri Sever (Sinema Filmi)

2010 - Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi)

2012 - Uzun Hikâye – (Sinema Filmi)

İşitme engellilere işaret diliyle cuma hutbesi uygulaması gerçekleştirildi Yaşam Yemeksepeti, ‘Türkiye'nin En Teknolojik Markası’ Seçildi! Yaşam Tanımadığı kadına alev ve kalp emojisi attı! 2 yıla kadar hapsi isteniyor Gündem Bursa Gemlik'te deprem! Gündem