Survivor'da kim kazandı, kim elendi? Survivor'da kimler finalist oldu?

Survivor All Star 2024 finalistleri belli oldu. Dominik'te yapılan düellolar sonrasında ilk finalistler, Batuhan ile Nefise olmuştu. Dün akşam canlı yayında İstanbul'da Ogeday, Atakan ve Seda finale kalma mücadelesi verdi. Peki, Survivor'da finale kim kaldı, kim elendi? İşte Survivor finalistleri...

Abone ol

Survivor All Star 2024 bu akşam büyük finali canlı olarak ekrana gelecek. Ocak ayında başlayan büyük mücadelede İstanbul'da yapılacak final koltuğuna oturan dört isim belirlendi. Bu akşam canlı yayında yapılacak Survivor finalinde Batuhan ve Nefise'den sonra iki finalist daha belli oldu. Peki, Ogeday mı Atakan mı Seda mı? Survivor'da kim finale kaldı, kim elendi?

SURVİVOR'DA KİMLER FİNALE KALDI?

Survivor All Star'ın İstanbul'da yapılan yarı finalinde Ogeday, Seda ve Atakan canlı yayında düello yaptı. Oyunda performans yüzdelerine göre Ogeday, Seda ve Atakan ile yapacağı düellonun, Seda ise Atakan ile yapacağı düellonun atışlarını belirledi.

Düelloda sekiz olan isim finale adını yazdıracaktı. İlk olarak Ogeday - Atakan düellosu yapıldı. Kazanan Ogeday oldu. Sonrasında Seda ile Atakan karşılaştı. Bunu da kazanan Atakan oldu. Seda ile Ogeday düellosunda da kazanan Ogeday oldu. Bu şekilde devam eden düellolarda sekize ilk ulaşan Ogeday, 3. finalist oldu.

Finalde ise Atakan ile Seda düellosu yapıldı. Bu iki yarışmacıdan Seda, Atakan'ı 8-1 ile yendi ve 4. finalist olarak adını yazdırdı. Bu sonuçla Atakan, Survivor All Star 2024'ün beşinci olarak yarışmaya veda etti.

İmkansız Aşka Kavuşmak İçin Dua! En Etkili Dualar Yaşam Bakışla İlgili Sözler! 40 Etkili ve Anlamlı Bakışlarla İlgili Sözler Yaşam Dürüstlük ile İlgili Ayetler! Dürüstlüğün Önemini Vurgulayan En Güzel 10 Ayet Yaşam Hakla İlgili Sözler! En Güzel 30 Söz ve Ünlü İsimlerden Sözler Yaşam