En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye ve yakın çevredeki depremleri anlık olarak kaybediyor ve son depremler olarak paylaşıyor. Peki, en son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 24 Şubat Cuma son depremler...

Abone ol

 Deprem mi oldu? Son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında vatandaşlar, son deprem verilerini sürekli kontrol ediyor. AFAD tarafından açıklamaya göre bölgede şu ana kadar sekiz binden fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Peki, 24 Şubat Cuma en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem oldu? 

EN SON NE ZAMAN, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 8550 artçı sarsıntı olduğunu belirterek, "4 ayda kaydetmemiz gereken depremi 17 günde kaydettik, yaklaşık 3 dakikada bir artçı sarsıntı meydana geldi." dedi.

5'İN ÜZERİNDE ARTÇI SARSINTI OLABİLİR

Tatar, bu artçı sarsıntıların büyük bölümünün hissedilir büyüklükte olduğunu söyleyerek, "Önümüzdeki günlerde halen 5'in üzerindeki büyüklüklerde artçı sarsıntılar yaşayabiliriz. Bu anlamda vatandaşlarımızın hasarlı binalardan uzak durmaları son derece büyük önem taşıyor." uyarısında bulundu.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 

AFAD SON DEPREMLER 

İkinci depreme anaokulunda yakalandılar Yaşam En güncel, en yeni, en güzel resimli Cuma mesajları Yaşam 2023 hac kura tarihi açıkladı mı? Yaşam Uzmanlar 'risk çok büyük' diyerek uyardı Yaşam