Son Dakika: İstanbul'da doğalgaz patlaması: 1 ölü, 5 yaralı

Son Dakika: İstanbul Küçükçekmece'de, bir binanın giriş katında meydana gelen ve doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Ayrıca gün içinde Ankara'da da bodrum kattaki bir evde doğal gaz patlaması meydana gelmişti.

Abone ol
  • İstanbul Küçükçekmece'de 4 katlı binanın bodrum katında doğal gaz kaynaklı olduğu iddia edilen bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

  • Zaman zaman alevlerin yükseldiği yerde patlamalar meydana gelirken son dakika açıklamasına göre olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

  • İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Küçükçekmece'de ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlamada 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı" dendi.

ANKRADA DA PATLAMA MEYDANA GELDİ

  • Öte yandan bugün öğle saatlerinde Ankara'daki 3 katlı bir binanın bodrum katında patlama meydana geldi. İş yerinde tadilat sırasında meydana gelen doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı.
  • Atatürk Mahallesi Gönül Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana gelen patlama sonrası olay yerine ekipler sevk edildi.

Yarınki 40 sefer iptal edildi Yaşam Lüks sitede havuzu fark etmedi! Kargo çalışanının çabası kameralara yansıdı Yaşam Özgür Saral dahil 19 kişi adliyeye sevk edildi Yaşam Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı: Hafta sonu hava nasıl olacak? Yaşam