Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 28 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu merak ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler listesini güncelledi. Son verilere göre Akdeniz'de 3,7 Mw büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem'in Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında meydana geldiği bildirildi. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Abone ol

AFAD, Antalya Kaş ilçesinin Akdeniz açıklarında saat 00.38’de 3,7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Marmara Deniz’inin 85,56 kilometre açıklarında meydana gelen depremin derinliğinin 30,9 kilometre olduğu belirtildi. İşte 28 Mayıs 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Testere ile bacağını kesti, kan kaybından öldü Yaşam Ölmeden tabuta koydular Yaşam Türk Kızılay Gazze Şeridi'nde yeniden sıcak yemek dağıtımına başladı Yaşam Babalar günü ne zaman 2024? Babalar günü haziranın kaçında? Yaşam