Akdeniz'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde, ne zaman? 9 Ağustos 2024 AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem'in merkezi Antalya'nın Kaş ilçesine yakın bir yerde olduğu açıklandı. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 9 Ağustos 2024 son depremler listesi...

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de saat 10.38'de 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Merkez üssü Antalya'nın Kaş ilçesine 48,11 kilometre mesafede olan depremin, yerin 11,76 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi sitesinde son depremler listesi ile Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

MasterChef'te haftanın eleme adayları 3. dokunulmazlık oyunu ile belli oldu! Yaşam AFAD duyurdu: Kaş'ta 4,1'lik deprem Yaşam Bugün Cuma namazı saat kaçta? Yaşam Muş'taki baraj gölünde facia! Yaşam