Malatya'da deprem mi oldu? 1 Ağustos 2024 en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler listesi ile Malatya'da meydana gelen depreme dair bilgileri paylaştı. Deprem sonrasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı aktarıldı. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.52'de merkez üssü Yeşilyurt olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 10,83 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. İşte 1 Ağustos 2024 son depremler listesi...

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi sitesinde son depremler listesi ile Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Malatya'da sabaha karşı korkutan deprem Yaşam 81 ile talimat gönderildi! Bir kuruş bile indirim yapılmayacak Yaşam Aşure (Muharrem) ayı ne zaman bitiyor? Aşure yapmak için son gün ne zaman? Yaşam PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı: Nasıl öğrenilir? Yaşam