Sirius Güneş kavuşumu 2023 bugün mü? Sirius Güneş kavuşumunda ne yapılır?

Sirius güneş kavuşumu, her sene Temmuz ayında senede bir kez gerçekleşir. Eski Mısırlılar bu kavuşumu yeni yıl takviminin başlangıcı olarak adlandırır. Peki, 2023 Sirius Güneş kavuşumu bugün mü, ne yapılır?

Abone ol

Sirius, galaksimizdeki en önemli yıldız olarak bilinir. Güneş Sirius’un etrafında döner. Dünya ile Sirius arasındaki mesafe yaklaşık 8,5 ışık yılıdır. Sirius ile Güneş kavuşumu, Sirius'un Güneş'e gökyüzünde doğrudan karşı konumda bulunduğu anlamına gelir.

SİRİUS GÜNEŞ KAVUŞUMU NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Sirius Güneş kavuşumu 3 Temmuz ile 7 Temmuz arasında gerçekleşiyor. 6 Temmuz 2023 Perşembe günü gerçekleşecek.

SİRİUS KAVUŞUMUNDA NE YAPILIR?

6-7 Temmuz 2022 günleri arasında bir dilek tutabilir, meditasyon yapabilir ya da Allah’a dua edebilirsiniz. İyi şanslar, bolluk, bereket, sevgi, sağlık, barış ve mutluluk için dua edin. Ellerinizi açın ve gelecek yıl için beklentilerinizi dile getirin. Bu gün astrolojide gücün, şansın, mutluluğun ve ilahi takdirin insanlar üzerindeki etkisini ifade eder.

Kavuşum sırasında, inançlarınıza göre odaklanabilir ve bir dilek tutabilir, dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz. Bu kavuşum günü için astrologlar “kendini sakla, evrene dileklerini gönder, dua et, iyilik için niyetler dile. Olumsuzluklardan uzak dur ve seni olumsuz hissettirenlerden uzak dur” tavsiyesinde bulunurlar.

Evde bakım maaşı ne kadar oldu? Yaşam Ustadan, çırağa doğum günü sürprizi Yaşam Analı kızlı çorbası nasıl yapılır, hangi yöreye aittir? Yaşam Yaban domuzu plaja indi Yaşam