AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Şebnem Bursalı hakkındaki bilgiler

Şebnem Bursalı, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim için AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olarak katılıyor. Gazeteci ve TV programcısı olan Şebnem Bursalı'ya dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Şebnem Bursalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Şebnem Bursalı kimdir sorgulanıyor. AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Şebnem Bursalı, seçim öncesinde yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor. İnternette Şebnem Bursalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli araştırılıyor. İşte Şebnem Bursalı hakkındaki bilgiler...

ŞEBNEM BURSALI KİMDİR?

Şebnem Bursalı, 13 Haziran 1972 tarihinde Aydın’da doğdu. Aslen ise anne tarafından Trabzonlu, baba tarafından ise Yörük'tür. Liseyi Aydın’da bitirdi. Üniversiteyi kazanmasının ardından Ankara’ya gitmiş ve burada İletişim Fakültesinin Gazetecilik bölümünü bitirdi.

Üniversite sonrası 1993 tarihinde iş yaşamına başlayan isim ilk olarak Reha Muhtar’ın hazırlayıp sunduğu “Ateş Hattı” isimli programda çalışmıştır. Bu programın ardından TRT ekranlarına geçmiş ve akabinde Gün gazetesinde çalışmış ayrıca muhabirlik yapmıştır.

Bir süre Yeni Asır Gazetesi içerisinde de çalışan Şebnem Bursalı, ardından Takvim Gazetesi ve Sabah Gazetesi’nde çalışmıştır.

Yüksek Lisans mezunu olan isim ayrıca Gazetecilik Bölümü dışında İşletme üzerine yüksek lisans yapma başarısı göstermiştir.

2022'de Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin Başkanlığa ise ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı seçildi.

Halen Atv televizyonunda çalışmakta olan isim Ankara Temsilciliğini yapmakta ve Ankara’da yaşanan önemli gelişmeleri Atv ekranlarındaki yayınlarda dile getirmektedir.

Anne ve babasını kaybetmiş olan başarılı isim 3 kardeştir.

20 PKK şüphelisi sınır dışı edilecek Yaşam Kız Kulesi ziyarete açılıyor! Hangi saatlerde açık, nasıl gidilir? Yaşam Oy kullanmak zorunlu mu? Yaşam 'Tayyip size fazla yüz verdi defolun bu ülkeden' diyerek başörtülü kadına saldırdılar Yaşam