Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı kadrosuna alınacak 10 bin 900 işçi alımı kurası devam ediyor. Mart ayında yapılan kura çekilişi Ankara'da yapılıyor. Kura çekilişi canlı olarak Youtube kanalından takip edilebiliyor. Dün yapılan çekilişle bazı iller için belirlenen Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kurası tamamlandı. Peki, bugün hangi iller için kura çekilecek? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Abone ol

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi bugün de devam edecek. Alınacak 10 bin 900 sürekli işçi için Ankara Bilkent'te kura çekilişi yapılıyor. Canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi ilk etabı tamamlandı ve Sağlık Bakanlığı kura sonuçları belli oldu. Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılıyor. Sağlık Bakanlığı Youtube kanalından canlı olarak yapılacak bugünkü çekilişle işçi alımı sona erecek. Sağlık Bakanlığı kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı haberimizde. 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kuraları 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacak. Ankara'da noter huzurunda gerçekleşecek olan kuralar 09.00'da başlayıp saat 18.00'de bitecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan ediliyor. İlgili sayfada TC kimlik numarası, baba adı, doğum yılı bilgileri doldurulması gerekiyor. 

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

25 Nisan 2023 (Salı) günü kura çekilişi TAMAMLANAN iller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 10:00’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

26 Nisan 2023 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem Yaşam  İstanbul'a oraj soğukları geliyor! Yaşam Kurban Bayramı ne zaman, hangi günlere denk geliyor? Yaşam Yüzde 100 zammını beğenmedi, dairenin elektriğini kestirdi Yaşam