Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura tarihleri 2024: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihleri açıklandı. Sağlık Bakanlığı bünyesine 8 bin sürekli işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden yapıldı. 23-27 Şubat tarihlerinde başvurularını yapan adaylar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak merak ediyordu. Peki, Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi sonuçları nereden yayınlanacak? İşte detaylar...

Abone ol

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı için başvurular, 23/02/2024 – 27/02/2024 tarihleri arasında
elektronik (online) kullanıcı girişi yaparak İŞKUR'un internet şubesi esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapıldı. Başvurularını yapan adaylar, kura çekimini beklemeye başladı. Ağırlıklı olarak güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi kura alımı kura çekimi ne zaman? İşçi alımı kura çekilişi sonuçları nerede yayınlanacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekimi iki günde yapılacak. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 18-19 Mart tarihleri arasında Ankara'da toplu olarak gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NEREDE YAYINLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları, çekiliş sonrasında Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI YAPILACAK KADRO VE BRANŞLAR

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84

Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127

Elektrikçi (genel): 144

Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143

İnşaat boyacısı/boyacı: 64

Klinik destek elemanı: 600

Güvenlik görevlisi: 3.250

Marangoz: 32

Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2

Oto elektrikçisi: 2

Otomotiv kaportacısı: 2

Temizlik görevlisi: 3.550

Az önce deprem mi oldu, nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Yaşam Bugün hava nasıl, yağış var mı 4 Mart 2024? Bu hafta havalar nasıl olacak? Yaşam Bugün İstanbul baraj doluluk oranı kaç oldu 4 Mart 2024? Yaşam D-Smart Mart Ayı İçerikleriyle Göz Dolduruyor Yaşam