Rezil videoların yuvası TikTok'ta iğrenç görüntüler! Genç kadın ile yaşlı adamın mide bulandıran sözleri olay oldu

Gençlerimizin saatlerce vaktini geçirdiği sosyal medyada rezaletin yaşanmadığını bir gün geçmez oldu. İğrenç içeriklerin yuvası TikTok'ta genç bir kadın ile yaşlı adamın yayını gündem oldu. Birbirlerine attıkları öpücüklerin ardından yaşlı adamın, "Aşkım, Yılmaz kocan görürse beni vurur." sözleri iğrençliklerini gözler önüne serdi. Görüntülerin ardından akıllara Hababam Sınıfı'nda okul müdürü rolünü canlandıran usta oyuncu Muharrem Gürses'in "Durdurun bu rezaleti" repliği geldi.

Abone ol

Sosyal medyanın rezaletlerle dolu dünyasına TikTok'ta yapılan bir canlı yayın daha eklendi. Genç bir kızın yaşlı adamla yaptığı konuşma ve birbirleri için kullandığı sözler gündem oldu.

"BAL MI DÖKTÜN ORALARINA"

Genç kadın ve yaşlı adamın TikTok'taki konuşması izleyenlerin midesini bulandırır cinstendi.

Kadının kameraya dudaklarını uzatmasıyla ekranı öpen adamın "Ohhhh. Aşkım bal mı döktün oralarına." demesi dikkat çekti.

Genç kadının bu sözlere karşılık, "Ay, bal akıyor. Aşkım ya çok tatlısın." sözleri sosyal medyayı salladı.

"KOCAN GÖRÜRSE BENİ VURUR"

Her geçen saniye iğrençleşen ikili yasak aşklarını da gün yüzüne çıkarttı.

Yaşlı adamın, "Aşkım, Yılmaz kocan görürse beni vurur." demesiyle birlikte kadın, "O gelirse hemen yayından çıkıyoruz." karşılığını verdi.

Kaydın son anlarında yaşlı adamın, "Tamam, hemen kaçıyoruz yayından" dediği duyuluyor.

THY pilotu feci şekilde hayatını kaybetti Yaşam Arancini nedir, nasıl yapılır? Yaşam Uzman Çavuş Alpay Aras şehit oldu Gündem Son dakika! Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD son depremler | Kandilli son depremler listesi Yaşam