REGAİP KANDİLİ PROGRAMLARI 11 OCAK 2024: 📺Regaip Kandili özel televizyon programı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Regaip Kandili televizyon programları araştırılıyor. Bu gece yılın ilk kandili, Regaip Kandili 2024 idrak edilecek. Vatandaşlar, camilerde yapılacak programlara katılacak. Camiye gidemeyenler ise evde televizyon kanallarında düzenlenen özel programları izleyecek. Peki, bu akşam hangi kanalda, saat kaçta Regaip Kandili özel programı var?

Abone ol

Regaip Kandili bu gece idrak edilecek. Müslümanlar için büyük öneme sahip Regaip Kandilinde dini program, mevlit izlemek isteyenler televizyonlarda yayınlanacak kandil programlarını merak edip araştırıyor. Peki, Regaip Kandili için hazırlanmış programların hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar…

REGAİP KANDİLİ PROGRAMLARI 11 OCAK 2024

TRT 1 REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayları müjdeleyen Regaip Kandili Özel programı canlı yayınla bu akşam saat 20.00’de TRT 1 ve Radyo 1’de!

TRT 1 Regaip Gecesi Özel Programı İzle

KANAL 7 REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

Regaip Kandili Özel programı, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden canlı yayınla 11 Ocak Perşembe günü 19:15’te Kanal 7 ekranlarında. Programın açılış konuşmasını ve duahanlığını ekranların sevilen ismi Necmettin Nursaçan yapacak. Programda ayrıca Adem Karabey, Habip İspirli, Ahmet Aybar, İsmail Yıldız, Aziz Hardal, Yusuf Bozkurt Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahiler okuyacak. 

Kanal 7 Kadir Gecesi Özel Programı İzle 

KANAL D REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

M. Fatih Çıtlak'ın sunumuyla Regaip Kandili özel programı saat 00.15'te Kanal D ekranlarında.

Kanal D Kadir Gecesi Özel Programı İzle 

ATV REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle Regaip Kandili Özel canlı yayınla Perşembe 00.20'de atv'de.

ATV Kadir Gecesi Özel Programı İzle 

Pastane usulü kandil simidi tarifi Yaşam Yolun karşısına geçerken koç saldırdı Yaşam Regaip Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekattır, hangi dualar okunur? Yaşam 40 yıllık çift birbirlerinin kafasını vazoyla kırdı Yaşam