REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2024: En güzel, en yeni resimli Regaip Kandili mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, kısa, uzun kandil mesajları

Regaip Kandili, 11 Ocak Perşembe gecesinde idrak edilecek. Üç ayların habercisi olan mübarek gece için Regaip Kandili mesajları araştırılıyor. Mübarek geceyi paylaşmak için sevdiklerinize ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, kısa, uzun kandil mesajları gönderebilirsiniz. Sosyal medyada paylaşmak, WhatsApp'tan göndermek için en güzel, en yeni resimli Regaip Kandili mesajları içinden seçebilirsiniz. İşte Regaip Kandili mesajları 2024...

Haberin devamı için tıklayınız

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2024

Evinize bereketi, kalbinize nur, gönlünüze mutluluk dolsun. El açılıp Mevla’ya yakarılan şu gecede tüm insanların duaları kabul, Regaip kandilleri mübarek olsun. Hayırlı kandiller.

Avuçların göğe yükseldiği, gözyaşlarının aktığı ve af dilenen şu mübarek gecede Regaip kandilinizi kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah ettiğiniz ve edeceğiniz duaları kabul ve makbul eylesin. İyi kandiller.

El açıp Allah’a yakarılan şu mübarek gecede, Mevla dua edecek bütün kullarının dualarını dergâh-ı izzetinde kabul ve makbul eylesin. Regaip kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı kandiller.